Ajankohtaista

Kori-80 -edustusmiehistö lähes tuplasi tappiosaldonsa lyhyessä ajassa. Ensin viime lauantaina Hyvinkään Ponteva ryöväsi arvokkaat sarjapisteet Killan hallista loppulukemin 55-70 (27-34) ja heti perään HNMKY U23 piti pintansa Malmin Palloiluhallin tiistai-illassa koripistein 86-70 (45-44). Näin Keravan sarjakauden tappio-otteluiden lukumäärä nousi neljässä päivässä kolmesta viiteen.
Kori-80:n C-poikien seuraava sm-turnaus pelataan ensi sunnuntaina 08.02.2015 Tapiolassa Summahallissa. Ensimmäisessä ottelussa heti aamutuimaan klo 09.30 Kori-80 saa vastaansa kotijoukkue Hongan ja toisessa ottelussa klo 13.30 Kori-80 kohtaa Honsun Jyväskylästä. Tervetuloa kaikki kannustamaan C-poikia voittoihin.
Kori-80 edustusmiehistö pääsi Leppävaaran Liikuntahallissa viime lauantaina osalliseksi varsin erikoiseen tapahtumasarjaan, jonka seurauksena II-divisioonan ottelu PUS-Basketia vastaan typistyi torsoksi. Ottelu jouduttiin keskeyttämään kolmannen jakson alussa ja keskeytyksen seurauksia saatiin jännittää vielä muuutama alkuviikon päivä.
Kori-80 miesten II-divarijoukkue jatkaa edelleen puhtaalla kotipelisaldolla. Kauden kahdeksas kotivoitto irtosi hämeenlinnalaisesta Punaportin Bluesista lukemin 87-57 (48-27). Seuraava kotiottelu Hyvinkään Pontevaa vastaan tammikuun viimeisenä lauantaina onkin sitten kauden tähänastinen kohokohta.
Viime sunnuntaina Killan hallissa pelattiin hyvätunnelmainen C-poikien SM-sarjan avausturnaus. Isäntäjoukkue Keravan Kori-80 hoiti osuutensa kunniakkaasti. Saldona voitto PuHusta ja tappio KTP:lle.
Miesten edustusjoukkueen viime lauantaisessa esityksessä oli havaittavissa pientä joululoman jälkeistä kankeutta. Kevätkierroksen käynnistänyt kotiottelu MaSu-Basketia vastaan selvitettiin kuitenkin voitollisesti ilman suurempaa vahinkoa koripistelukemin 84-73 (45-35). Ensi lauantaina Killan hallille saapuu vieraaksi Punaportin Blues Hämeenlinnasta.
Keravan Kori-80 Ry järjestää valmentajilleen valmentajaillan keskiviikkona 7.1.2014 klo 18.00-20.00 Keravan Jäähallin kokoustiloissa.
Tammikuun toisena sunnuntaina pelataan Killan hallissa kolmen ottelun verran C-poikien SM-sarjaa. Tässä ensimmäisessä SM-sarjaturnauksessaan isäntäjoukkue Keravan Kori-80 saa vieraakseen ikäluokkansa kovimpaan kärkeen ennakoidut PuHu Juniorit Vantaalta ja KTP:n Kotkasta.